Ведаць:
Умець:
1.Пры дапамозе сушкі, вэнджання, салення магчыма павялічыць тэрмін захавання прадуктаў.
2.Прадукты, якія маюць спецыфічны пах, патрэбна захоўваць асобна ад сметанковага масла.
3.Для разагравання ў мікрахвалевай печы можна выкарыстоўваць:
4.Выберыце некалькі правільных адказаў. У якіх выпадках былі парушаны правілы захавання прадуктаў:
5.У вакуумных кантэйнерах прадукты павольней акісляюцца з-за памяншэння ўтрымання .
Правільны адказ: кіслароду
6.Захоўванне прадуктаў з ужываннем мадыфікаванага газавага асяроддзя — гэта:
7.У якіх выпадках былі парушаны правілы транспарціроўкі прадуктаў:
8.Выберыце ўсе правільныя сцвярджэнні: