3.Супастаўце фактары размяшчэння з вытворчасцю харчовых прадуктаў:
-вытворчасць хлеба і хлебабулачных вырабаў, малака, кандытарскіх вырабаў
-вытворчасць цукру, алею, крухмалу
-вытворчасць мяса і мясапрадуктаў, мукамольна-крупяная прамысловасць
сыравінны фактар-
спажывецкі фактар-
сыравінны і спажывецкі фактары-
6.Супастаўце падгаліну харчовай прамысловасці з прадукцыяй
-соль
-мясныя кансервы
-крупы
-сухое малако
-рыбныя кансервы
вытворчасць мяса і мясапрадуктаў-
вытворчасць малочных прадуктаў-
рыбная прамысловасць-
вытворчасць прадуктаў мукамольна-крупяной прамысловасці-
вытворчасць іншых прадуктаў-
7.Супастаўце прадпрыемствы харчовай прамысловасці і прадукцыю, якую яны вырабляюць
-алей
-марожанае
-зефір
-малочныя прадукты для дзіцячага харчавання
-рыба
«Беллакт»-
«Марозпрадукт»-
«Сузор`е»-
«Рапс»-
«Чырвоны харчавік»-